সাম্প্রতিক খবর :আমাদের প্রতিষ্ঠানের ওয়েবসাইট ডেভেলপমেন্ট এর কাজ চলতেসে। ওয়েবসাইটের কিছু অংশ অসম্পূর্ণ থাকায় আমরা আন্তরিকভাবে দুঃখিত।

প্রতিষ্ঠানের ইতিহাস

Education is the back bone of a nation. If the light of education is absent in the root level of a Country ,no nation can progress.Major general Mahmudul Hasan ,the deep thinker of education understood the valu of education.He started to think how to Speed the light of education at the adjecent pasture land.The great lander has founded many educational institute in his short political life .To found a degree college in pasture land ,Major General Mahmudul Hasan established himself as afirst class patron of education.His wife Hosne-Ara Hasan was always beside him and spread her helping hand.She Supported mentally intellectually and financially to found the degree college.

• In the indian sucontinent such a Mahmudul Hasan Such a Social worker